Mikulás postájából
Vissza a főoldalra

Kedves Mikulás !

Nagy öröm számomra, hogy újra írhatok neked. Szinte már barátként, mivel mindig azon fáradozunk kinek - miként lehetne a legnagyobb örömet szerezni. Évrõl évre újra , mint kisgyerek várom e napot. Talán szerencsésnek mondhatom magam, mivel kiskoromban mindig csodaként élhettem meg ezt a napot, mely számomra még ma is leírhatatlan jó érzést jelent. Szeretném ha a mai kicsiknek is sikerülne ugyanilyen csodás érzéssel visszaemlékezniük, sõt talán megmaradni lélekben mindig kisgyereknek. Ha csak ezen a napon is , ha ha egykoron felnõtté válnak. Ez a kis álomvilág úgy érzem nagyon kell mindenkinek.
Immár 11 éve én is segítem a Mikulást a munkájában azzal , hogy és az utcában néhány kisgyereknek otthonában én öltöm magamra a Mikulás ruhát és a gyermekeknek megpróbálom házhoz vinni a csodát. Nekem is három kisgyermekem van , Judit 11, Katalin 8, Károly 5 éves. Tavaly nagyon elszorult a szívem, amikor a kicsi fiam azt mondta, hogy a mikulásnak ugyanolyan a hangja mint az enyém. Nagyon szeretném ha újra eljuthatnánk hozzád az idei Mikulás ünnepségre, ahol már egyszer szerencsénk volt részt venni . Ezért kérlek ha lehetséges, szeretnénk elmenni a három gyerekkel.
Köszönettel egy a gyermekeinek egy szép csodás gyermekkort adni kívánó , gyermeklelkû anyuka.

Budai Károlyné ( Jutka) Beled
Ui. A Mikulás munkájához további sok sikert kívánok. Áldozatos munkátokat nem lehet leírva, szavakkal megköszönni. Ha munkátokban bármiben segateni lehet kérlek írjátok meg.