Itt vagyok: Nyitólap > Győr hírei, győri hírek > Készül a Mikulás

Készül a Mikulás

J. F.
2004.10.17. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Figyelnek a gyerekek: már küldik a leveleket a győri Mikulásnak, nehogy lemaradjanak a decemberi színházi előadásról. Készülődik már a Mikulás is a találkozóra.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről!

Bizony, gyorsan eltelt az idei esztendő, alaposan meglepődött a győri Mikulás is, amikor a napokban felhívta egyik régi támogatója: mi lesz, hogyan lesz, mire van szükség? Aztán hirtelenjében elkezdtek érkezni a gyerekek levelei is, főleg azoké, akik tavaly nem lehettek ott az igen sikeres színházi ünnepségeken.

Az érdeklődés egyre nagyobb, tudtuk meg Farkas Imrétől. A tavalyi három előadás kevésnek bizonyult, ezért az idénre már négyet terveznek. Biztos az időpont: december 5-én 9, 11, 14 és 16 óra. Összesen 3400 gyereknek juthat meghívó, jegy.
Az idei előadások kicsit különlegesek is, hiszen jubilál a Mikulás, már tizenötödik éve találkozhatnak vele. December 2-án a hagyományoknak megfelelően a városháza elől indul útnak hintójával, a következő napokban eljut a kórházba, idősek otthonába, óvodákba és iskolákba. Addig azonban még sok a munka.

A segítők révén több ezer levelet kell megválaszolni, hiszen minden gyerek, aki tollat, ceruzát fog, rajzokat küld vagy leírja örömét-bánatát, „visszajelzést" kap a Mikulástól. Idő kell a majdnem négyezer ajándékcsomag összeállításához is...

A támogatóknak nem csökken felajánlókedvük, hiszen látják a gyerekek lelkesedését, örömét. Egy dolog miatt fáj csak a Mikulás feje: az alapítvány számára túl magas a színházbérleti díj...

A gyerekek és persze a felnőttek figyelmébe is ajánljuk az alapítvány internetes honlapját. A http://www.mikulasbirodalom.hu/ címen rengeteg mesét, verset, képeslapot, kifestőt és egyéb érdekességet lehet találni!
ˆaz oldal tetejéreˆ
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Hozzászólok a cikkhez

Név

Mail cím

Web cím (nem kötelező)

A felhasználói szabályzatot elfogadom.

Mi tekintettel vagyunk a személyiségi jogokra, elutasítjuk a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja! Ön a(z) 79.121.11.239 IP címről szól hozzá.

Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ
bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...